Handla

Följande profilprodukter finns för beställning:

Fred Perry-overall
Genom medverkan av vår medlem Magnus Gustafsson har vi tagit fram en overall med diskreta inslag av mörkblått, och givetvis med klubbens logotyp på plats. Den finns i fem storlekar S, M, L, XL och XXL. Pris 600:- = vårt självkostnadspris efter Gustens generösa rabattering. Om Du blir uttagen att representera vår klubb i något sammanhang kommer en rejäl subventionering att gälla.

Ett ex i varje storlek finns i SALK-hallen. Kontakta Ingvar eller Olle på SALK för prova av storlek etc.

Mindre tennisbag i klubbens färger
I samband med ombyggnaden av Kungl. Tennishallen hittades en kartong med ett 10-tal IC-bags, som var så populära en gång i tiden (speciellt för våra kvinnliga medlemmar) och har efterfrågats. Storlek ca 45*25cm. Färg grå, med våra ¨stripes¨ och logotyp. För den intresserade, kontakta ovan nämnda. Pris 200:-, ev. frakt tillkommer.

Helsidenslips
Med assistans från vår medlem Bosse Holmström tog vi för några år sedan fram en ny slips, italiensk och i helsiden. Pris: 150:- + ev. frakt.

Nyckelring
Nytillverkad i ¨guld¨ där brickan har klubbens logotyp. Mycket snygg och representativ, inte minst för bilnycklar. Pris 25:- porto så vi säger 30:- jämt och 50:- för två ex. inkl. porto.

Pin
Likaledes nytillverkad i ¨guld¨. Lätt att applicera på kavajuppslaget, tröjan eller blusen. Pris 20:- per styck + porto. Bra att ha flera. Låt oss säga 60:-

Genom att bära klubbens insigner bidrar Du till klubbens marknadsföring. Att andra tennisspelare liksom vänner och bekanta uppmärksammar vår logotyp kan ge oss möjligheten att berätta om vår klubb, dess syften, dess historia, inriktning och verksamhet.

Upprättad januari 2005. Angivna priser gäller hela 2005.