Nyheter 2013

Medlemsmatrikeln
2013-10-27

Vi ber de medlemmar som ännu ej meddelat sina aktuella uppgifter; namn, födelsedatum,
fullständig adress, mobil, bostadstelefon, samt mailadress. Maila till: icmatrikel@gmail.com
Du som ej har mail kan skicka uppgifterna till: Ingvar Carlsson, Svartviksslingan 69, 8 tr, 167 38 Bromma
Vår förhoppning är, att så snart som möjligt, ge ut en ny aktuell matrikel i ett enkelt format.

 

Peter Wallenberg Sportmanship Award
2013-10-27

windahl

Foto: Bengt Helmersson

Årets stipendium har mycket välförtjänt tilldelats Daniel Windahl, Båstad/Göta TS. Daniel fick mottaga stipendiet under Davis Cup-matchen Sverige-Danmark, som spelades i Helsingborg.

 

IC Nordic Match
2013-10-07

Danmark stod som arrangör för den andra upplagan av IC Nordic Match. Det blev en mycket trevlig helg den 5-6 oktober hos Rungsted Tennisklubb. Tyvärr drabbades vi av både skador och sjukdomar veckan innan och endast spelande kapten Olle Palmér fanns kvar i truppen. Som tur var fick han med en bra spelare, Johan Sturén, så att vi kunde matcha ett dubbelpar. Nästa år är Norge värd för IC Nordic Match, då hoppas vi på en frisk och större trupp!

 

IC Mixed Trophy/The Wallenberg Trophy
2013-09-16

Tyskland, som ersatt Belgien, stod som värd för årets upplaga som avgjordes den 13-15 september i Essen. Vårt lag bestod av Maria Capistrano, Pialena Hörndahl, Göran Sundh, Anders Rosén samt coach Olle Palmér. Laget svarade för fina insatser, det räckte dock ej till mot de övriga lagen. Tyskland segrade före Frankrike, England och Sverige. Nästa års upplaga arrangeras i England.

 

IC-dagen i Båstad
2013-07-16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommarens höjdare, IC-dagen genomfördes traditionsenligt i Båstad och blev återigen en mycket trivsam heldag. Christer Holm och Hasse Nerell svarade som vanligt för utmärkta tennis- och golfarrangemang i Förslöv och på Båstad GK. En suverän och välbesökt middag på golfklubben avslutade den intensiva dagen. Det var också roligt att medelåldern sänktes rejält, tack vare deltagande av bl.a Jonna Opitz, Christian Bergström, Henrik Holm, Anders Järryd och Johan Sjögren.

Under middagen kom vissa önskemål upp till att förbättra IC-dagen ytterligare, vi vore därför tacksamma om Du som har förslag och synpunkter inkommer med dessa i god tid så vi kan planera inför nästa års aktivitet. Alla förslag/synpunkter välkomnas! Vi har nästa styrelsemöte i början av december, maila till: icmatrikel@gmail.com

Se fler bilder från dagen här.

 

IC-lunch under Skistar Swedish Open
2013-07-13

En trevlig och uppskattad IC-träff med subventionerad lunch anordnades på Restaurang Sand. STORT TACK till Skistar Swedish Open som bjöd på biljetter och Christer Holm som höll i arrangemanget.

 

Sommarens höjdpunkt, IC-dagen i Båstad – Måndagen den 15 juli
2013-05-21

IC-dagen i Båstad kommer att arrangeras måndagen den 15 juli och ser ut så här:
Kl 09–11 – Tennis på Förslövs grusbanor
Kl 11.40 – Samling för golfarna på Båstad GK
Kl 12.20 – Första bollen slår ut
Kl 19.30 – Middag på Båstad GK

Vi räknar med att alla som deltar hjälper till och bidrar till vårt förnämliga prisbord!

ANMÄLAN till IC-dagen sker på svarsblanketten ni fick per mail senast den 1 juli.

 

IC-lunch under Skistar Swedish Open – Fredagen den 12 juli
2013-05-21

Välkommen till en trevlig tennisdag under årets upplaga av Skistar Swedish Open, fredagen den 12 juli. En gemensam lunch intas på Restaurang Sand, där vi har bokat bord kl 13.00.

Kostnaden för IC-medlem är 140 kr – för respektive gäller den faktiska kostnad, 195 kr exkl. dryck.

ANMÄL Dig senast den 1 juli till Christer Holm, mobil 070 5660098 eller via mail:
christer.tennis@hotmail.com

 

Årsmötet 2013
2013-05-21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årsmötet genomfördes den 28 maj i SALK och ett 15-tal medlemmar var på plats.
Efter genomgång av verksamhetsberättelse och ekonomiskt utfall kunde mötet fastställa resultat- och balansräkning samt bevilja styrelsen ansvarsfrihet.

Det blev omval av Peter Wallenberg Jr, ordförande, Ingvar Carlsson, sekreterare samt nyval av Per Hjertquist, ledamot. Det blev även omval av Lars Nordenhök, revisor och Lars Myhrman, revisorssuppleant. Mötet beslutade även om oförändrad årsavgift, 300 kr, för nästa år, 2014.

Se bilder från årsmötet här.

 

Ny IC-matrikel på gång
2013-05-21

Vi är nu på gång med en ny medlemsmatrikel i ett enkelt format och därför önskar vi
följande uppgifter från samtliga medlemmar; Namn, Födelsedatum, Fullständig adress,
Mobilnr, Bostadstelefon samt Mailadress.
Skickas snarast till: icmatrikel@gmail.com
Du som eventuellt inte har någon mailadress kan skicka uppgifterna till: Ingvar Carlsson, Svartviksslingan 69, 8 tr, 167 38 Bromma.

 

Rebecca Peterson mottagare av The Peter Wallenberg Sportmanship Award
2012-11-01

Direkt efter sin första match i Stockholm Ladies fick Rebecca Peterson ta emot ett fint pris. Hon fick ta emot ”The Peter Wallenberg Sportmanship Award” för sitt sportsliga uppträdande på och utanför tennisbanan.

Priset som delas ut av IC (International Lawn Tennis Club of Sweden) och Svenska Tennisförbundet, består av ett resestipendium på 10 000:-. Prisutdelare var Mikael Tillström från IC och Kenneth Bergbom från Förbundet.

Läs nyheter från 2014

Läs nyheter från 2012