Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev 1, 2020

Erbjudande inför Davis Cup-matchen mellan Sverige och Chile, 6-7 mars i Kungl. Tennishallen

Välkomna att stötta vårt svenska DC-lag i denna helt avgörande kvalmatch. Som medlem av IC Sverige så får du möjlighet att köpa biljetter på sekt. A & M, de stoppade stolarna på långsidan för 150 kr. Ordinarie pris är 250 kr. I erbjudandet ingår även inbjudan till ”Mötesplats: Tennis”, ett panelsamtal med bl.a. ITF-presidenten David Haggerty och RF:s ordförande Björn Eriksson. Detta äger rum 15.30-16.15 dvs. före första singelmatchen på fredagen den 6 mars.
Anmälan görs till secretary@ic-tennis.se senast onsdag 12 februari genom att svara med antal samt e-post dit förbundet kan skicka biljetten. Betalning görs till oss på IC efter att du erhållit din e-biljett.

IC Mixed Trophy/Wallenberg Trophy

I år står vi i IC Sverige som värd för evenemanget. Detta är planerat att genomföras i Båstad 14-16 augusti. Spelplats för tennis båda dagarna är Drivan. Spelarhotell blir hotell Sand. Som traditionen bjuder blir det bankettmiddag på kvällen den 15 augusti.

Varje lag består av en lagkapten, en herrspelare över respektive en under 45 år samt en damspelare över respektive en under 40. Utöver Sverige så deltar även Tyskland, Frankrike och regerande mästaren England. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna våra IC-vänner ifrån dessa nationer till Sveriges tennismecca – Båstad och hoppas på starkt läktarstöd ifrån er medlemmar på hemmaplan. Om du är intresserad av att representera Sveriges lag tar du kontakt med lagkapten Olle Palmér: secretary@ic-tennis.se   telefon: 076-567 44 87.

Årsmötet

Tid för årsmöte är satt till den 4 maj kl. 18.00 i Salkhallen. Separat kallelse kommer skickas ut i god tid innan mötet. Har du en fråga du önskar ta upp i samband med årsmötet är du välkommen att kontakta sekreterare Olle Palmér: secretary@ic-tennis.se telefon: 076-567 44 87

IC Cocktail, Paris

Även i år är vi i IC Sverige tillsammans med alla andra IC-klubbar inbjudna av IC Frankrike i samband med Franska Öppna. I inbjudan ingår biljett till tisdagen första veckan samt cocktailparty på kvällen dit alla IC-deltagare är inbjudna. Vi har som ambition att likt fjolåret även arrangera tennisspel på Tennis Club Stade de Francais i Boulongerskogen. Vi återkommer om detta och mer detaljerad info i kommande nyhetsbrev.

IC-dagarna i Båstad, 9-10 juli 

Varmt välkomna till IC-dagarna. Årets program: 

Torsdag 9 juli:
11-12 Tennis på Drivan,
13.00 Härlig sommarbuffé på Restaurang Sand.
14.00 (ca) Tennis, Nordea Open.
15.30 After Tennis
 
Fredag 10 juli:
12.00 IC-Golftävling, 1:a boll slår ut på Båstad GK (nya banan).
19.00 3-rätters middag på Restaurang Drivan.
 
Mer information och priser återkommer vi med. Ambitionen är att priserna skall vara detsamma som förra året.
 
Anmälan till IC-dagarna kan göras redan nu till Olle Palmér: secretary@ic-tennis.se, telefon: 076-567 44
Meddela ev. matallergi gällande fredagskvällens middag.
För anmälan till golfen gäller: ange golf-ID, klubb och hcp. Alla som spelar golftävlingen skall bidra till vårt förnämliga prisbord. Frågor om golfen ställs direkt till Hans Nerell, 070-756 71 15.
IC Sweden
Styrelsen