Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev 4, 2018

IC-dagar i Båstad
Vi arrangerade två IC-dagar, tisdagen den 17 juli, tennis på Drivan med efterföljande sommarbuffé på Restaurang Sand. 16 medlemmar spelade tennis och 30 personer deltog vid den trevliga lunchen. Dagen efter arrangerades golftävlingen på Båstad GK, Ola Jönsson stod som segrare. På kvällen avnjöts en mycket uppskattad medelhavsbuffé på golfklubben.

Oktoberfest
30 festglada kom till vår Oktoberfest i Salkhallen. Kvällen inleddes med dubbel- och mixedmatcher, därefter serverades en suverän buffé i klubbrummen och stämningen var på topp!

Peter Wallenberg Sportmanship Award
Årets stipendie, 25 000 kr, har välförtjänt tilldelats Gustaf Ström, Näsby Parks TK och Good to Great. Gustaf fick mottaga utmärkelsen av IC och Svenska Tennisförbundet under Intrum Stockholm Open.

IC-fest, lördag den 16 mars 2019
Dags att boka in i kalendern! Vi planerar för tennisspel och därefter middag på stan!
Närmare info kommer under januari.

IC-resa till Franska mästerskapen
Vi planerar en resa till Paris och Franska mästerskapen under den första tävlingsveckan, vecka 22. IC Frankrike bjuder in IC-medlemmar med gäst till Roland Garros, första tisdagen under tävlingen, alltså den 28 maj. Vi har också fått klartecken för tennisspel och lunch på en av de bästa klubbarna i Paris, Stade Francais, måndag den 27 maj.
Vi kommer att hitta på några fler aktiviteter i början av den veckan. Meddela ev intresse till den 25 januari så återkommer vi med mer info angående hotellförslag mm. Resa och hotell bokas av var och en därefter.

Inval av nya medlemmar
Vi tar tacksamt emot förslag på nya medlemmar till vår klubb. Förslag görs via mail och med angivande av den föreslagnes meriter.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
önskar
IC of Sweden
Styrelsen